sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Joulukortteja

Ikkunakortteja on tullut hamstrattua aikoinaan Tiimarin varastomyymälästä. Sitten onkin ollut ongelmana, miten niistä saisi joulukortin kätevästi. Roinavarastossani oli pitsipätkiä, joista sitten tein ikkunaverhot ja yritin lahjanarusta ja kimalteesta tehdä kynttilöitä ikkunoille. 
Ylärivissä on ensimmäisenä ylijäämävärityskuva enkelistä kimalleliimalla väritettynä. Näyttää lähinnä lasimaalaukselta. Toisessa on servetti silitettynä elmukelmun kanssa paperiin. Servettikiinnitystä pitää vielä kovasti harjoitella, sillä osa yrityksistäni lähti irti.

 Enkelitfiguurit ovat paksuja valmistuotteita, mutta pidin  kovasti korttipohjan yläkiehkuroista - ei vain käyneet nämä postitettavaksi enkeleiden takia. Viime vuoden tuotokset ovat  tavallisia yksiosaisia kakkupaeri rusetilla -kortteja. Siinäpä yksinkertaisuus on viety pitkälle. Meiltä voi lähteä tänä vuonna ne postiin.
Kuusenpallokortteja tein tuollaisesta pilalle menneestä siirtokuvapaperista. Kuvio tuntuu sametilta käteen.  Palloja sain tehtyä punaisena, valkoisena ja mustana. Söpö rusetti on tehty haarukan avulla.

Keskellä ikivanha kortti-kokeilu, jota ei ole lähetetty kenellekään. Kuusikortti on puolestaan kieputettu langanpätkästä. Tehty vasta yksi kappale - pitäisi varmaan aloittaa kesällä, jotta saisi valmiiksi ne noin 40 kpl jotka joka vuosi lähetellään.  Herään joulukorttien tekoon aina viime tingassa enkä raski kalliita väsätä. Kai tässä vielä ehtii.

Nämä sinipohjaiset kuusenpallot on leikattu kivasta
kohokuvioisesta tapetista.


 repiminen on myös kivaa
                                              valmiita ja leikattuja kuvioita, tarraa,
                                              nauhaa yms. pientä sommitteluun


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti