lauantai 23. toukokuuta 2015

Pocket Letter aina mielessä



Tässä taas kuvasarjaa lähetetyistä korttikirjeistä. Näitä on nyt lähetelty tänä keväänä niin paljon, että täytynee pitää vähän taukoa - tai ainakin vähentää ettei vie viittä kirjettä samalla kertaa postiin.
Hauska kirppislöytöteippi suojaa reunat lähetyskuoristani
 - mitä sitten kun teippi loppuu?
Pakko myöntää, että tämä harrastus on kierrättäjälle tosi hyvä. Tulee kaikki mahdolliset laatikon pohjat tutkittua, korut käytyä läpi, paperisilput hyödynnettyä ja nekin tavarat, joita on tullut ostettua joskus eikä ole keksinyt käyttöä ovat tarpeen. Kirjekuoretkin ovat isän vanhoja ja koristeteipillä pitää peittää se vanha Kajaanin osoite etunurkasta...

Tämä alla oleva  taisi mennä Puerto Ricoon. Silppusin A-3 kokoisen kukkakuvan ja lisäsin siihen sydämiä erikeeperiliuoksella. Se olikin vaikea koristella, kun  oli noin kirjava.

Omatekemä tausta kukka-sydän aiheella
takaa yksinkertainen






A3 taustapaperi - käytetty oikea puoli kortteihin

sydämellisestä vaiheesta 
Alla olevassa on ylänurkissa ihanat kiiltokuvat - 
hiukan mietin raskinko laittaa niitä ...

Myös ystävän antama ristipistotyö pääsi maailmalle!          Hieman köyhempi Pocket letter:

Boorditapettia ja kukka-aihetta


Skräppipapereita, helmiä jne.

























Löytyipä laatikoista origamejakin vuosien takaa - perhoset mahtuivat mukavasti taskuihin. Vihertävät palapelin palat löytyivät Kontin roinalaarista - ne oli ihan pakko ostaa, maksoivat muutaman kymmenen senttiä pussi. Jääkaappimangeetteja voisi kesällä niistä tehdä.


Sinisävyinen


sinisävyisen takaosa



Tässä viimeisessä näkee että on kerätty kaikkea sekalaista ja tehty kortteja miltei väkisin. Sydänkortti on hauska - lasten kanssa tehdyn ystävänpäiväkortti-idean tuunausta... 

Kaikenlaista

1 kommentti:

  1. Oletpa tehnyt taas upeita Pocket Lettereitä! Mulla on kans aika monta tehtynä ja monta vaihtoa on vielä tekemättä ;) Kiitos vaan kun vinkkasit tästä. Tää on kyllä kivaa mutta koukuttavaa ;)

    VastaaPoista