perjantai 8. toukokuuta 2015

ATC

Ensimmäiset  neljä ATC- korttiani (Artist Trading Card).
Nämä ovat alumiiniteipin alle liimattuja metalliromuja. Kasvot sarjaan kuuluvat nämä neljä enemmän tai vähemmän kasvoja kuvaavat kyhäelmät.
Kasvot 1 /4

Kasvot 2/4

Kasvot 3./4

Kasvot 4/4

Asetelma
ATC on laji, jota en vielä oikein hahmota. Kortin koko on määrätty  mutta muuten on ilmeisesti ihan sama miten sen täyttää: piirtäen, maalaten, liimaten kuvioita/ valmiita kuvia kuten kiiltokuvia tai lehtikuvia jne., värittäen värityskuvaa, maalaten jopa eri värein jonkun toisen tekemän teoksen kuvan päälle? Henkilökohtaisesti koen sen vähemmän taiteena, jos jonkun valokuvan tai toisen taiteilijan mustavalkoista kopiokuvaa värittää tai sen päälle liimaa nappeja tms. Itse tehty on itse tehty. Mutta onhan nykyisin noita väritettäviä leimoja ja ääriviivatarroja, joista voi tietysti sommitella ja tehdä lähes "omaa taidetta".
Enpä  tiedä rupeanko näitä vaihtamaan. Ehkä sitten jos niitä alkaa kertymään kansioon enemmän. ATC-kortteja ei myydä vaan kortteja vaihdellaan. Niin sitten voi kerätä kokoelmaa itseä miellyttävistä aiheista ja tekniikoista. Näin olen sen nyt ajatellut ja ajatukset saattavat muuttua ajan mittaan.


1 kommentti: