torstai 1. maaliskuuta 2018

NUKET - NUKET

 Nämä kaunottaret olen ostanut kirpputorilta. Ovat niin kauniissa vaatteissa. Kaikki samalla muotilla muuten, mutta kun asentoa voi vähän muuttaa, niin näyttävät kivoilta.
Joulun alla innostuin barbeista! En ole niistä koskaan juuri pitänyt, mutta uusi Made to move-vartalo muuttaa kaiken. Nuken voi laittaa eri asentoihin ja monet ihmiset maailmalla kuvaavatkin nukkejaan ja julkaisevat kuviaan instagrammissa tms.  Yleensä vaihdetaan pää johonkin mieluisaan, sillä muutenhan kaikilla olisi samanlaisia nukkeja.

Ostin torilta, huutonetistä ja kirppareilta muutamia barbeja alkuun. Täytyyhän poikiakin olla ja vaatimustasossani heilläkin pitää olla edes hiukset, eikä vain muovipäätä. Niitä metsästäessä innostuin rakentamaan roomboxia kirjahyllyyn. Aloitin tietysti vaatehuoneesta...ei ole valmistunut vielä, kun kuumaliima ei ole minun kanssani yhteistyökykyinen.





Porukkaa alkoi olla jo kivasti ja sitten hommasin skeittaajan, jalkapalloilijan ja pari karatetyttöä vartaloiksi. Tuo skeittaaja (punaisessa haalariasussa) on hyvä kasvo ja saa olla. Myös edessä istuvan blondin pidän - hänellä ei näy hampaat (tekohymy).

Tässä odotellaan vaatehuoneen valmistumista - Potter-nuketkin vielä mukana - Hermione poistui keskuudestamme, koska sen selässä oli vipu...pää kylläkin on tallessa kaiken varalta.



Kaikilla ostovaatteet, paitsi ensimmäinen kokeilu
etualalla istuvan haalariasu, siitäkin napit puuttuvat!
 Nämä tytöt ovat valittuja ystävyksiksi. Vasemmalla on kaksoset. Kaikkia täytyy vähän stailata, mutta nämä tytöt miellytävät silmääni. Hirveä läjä blondeja lähtee avustuspakkauksiin kunhan saan nekin stailattua priimakuntoon.
Siis mulla oli tossa kuvassa äsken tosi huonosti hiukset!
 Tässä Made to move-vartalon omaavat tällä hetkellä.







Salosta löysin kirpparilta barbien polkupyörän, joka oli hyvässä kunnossa. Maalasin sen akryylimaaleilla ja kynsilakalla. Tällä kehtaa joku tytöistä varmasti lähteä ulkoilemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti