tiistai 18. marraskuuta 2014

Avustusta Viroon

Löysin netistä tänä syksynä sivuston "Apua Kohilaan" ja päätin siivota komerot. Naapurista sain pari säkillistä vaatteita ja meiltä löytyi lisäksi liinavaatteita, pöytäliinoja, astioita yms. Sitä luuli tyhjentäneensä jo kovasti kaappejaan kun oli vienyt ensimmäisen lastin keräyspisteeseen.
Eilen sitten vietiin Vantaalle keräyspaikkaan jo toinen autokuorma. 14 lapsen joulupaketteihin tuli meiltä isohkoja tavaroita, sillä ne eivät olisi mahtuneet Operaatio Joulun lapsi-kenkälaatikoihin. Kohilaan oli lupa laittaa myös siistejä uudenveroisia käytettyjäkin tavaroita. Siksipä nyt paketteihin pääsivät Suvi ja Sini!

Sinillä ja Suvilla on 68 cm:n kokoa vaatteet - tonttulakitkin löytyi.

lahjoja Kohilaan - matkalaukussa älypelejä ja pehmoja

Nämä laatikot sisältävät joulukoristeita, tuikkuastioita ja kynttilöitä
Joulukoristeita, kynttilöitä, tuikkuastioita yms. löytyikin sitten viisi laatikollista! Osa on hamstrattu entisen Tiimarin alehyllyistä, osa saatu lahjoina ja osa itse hankittuja. Käyttämättömiä kaikki! Meillä ei kissojen takia voi  sisällä kynttilöitä poltella ja jouluisin koristelukin on vähentynyt sitten nuoruusvuosien. Kotiin jäi silti vielä riittävästi koristeita. Myös toinen naapurini osallistui tällä kertaa jo toi usean kassin kyytiin.

Virossa tuolla Kohilan alueella on työttömyyttä ja joillakin perheillä ankeat olot - toivottavasti vähän iloa tulee näistä. Onneksi keräykseen osallistuu paljon ihmisiä: avustustavaraa on viety kaikenlaista vaatteista huonekaluihin ja nyt jouluksi lapset saavat lahjoja ja perheet ruokakassejakin. Pienikin apu on hyvä juttu!

4 kommenttia:

  1. Upea juttu kun ihmiset auttavat toisia joilla ei ole niin hyvin asiat. Sinulla on sydän paikallaan ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä!

      Oletko itse tehnyt nuo Suvin ja Sinin vaatteet? Todella hienot. :)

      Poista
    2. Nuket saivat ihan uudenveroiset hienot vaatteet kirpputoreilta! Pinkki verryyttelypuku oli niin söpö...

      Poista
    3. Nuket saivat ihan uudenveroiset hienot vaatteet kirpputoreilta! Pinkki verryyttelypuku oli niin söpö...

      Poista