keskiviikko 24. joulukuuta 2014

Ja sitten ensi jouluun...

 
Lähes joka päivä voi tehdä jotain  joulunlapsi- keräyksen hyväksi. Kun edelliset kenkälaatikkopaketit oli saatettu matkaan, piti minun jo autotallista etsiä sopivan kokoisia laatikoita sisälle päällystettäväksi. Hamstrasin  viime kesän aikana kenkäkaupasta kauheasti laatikoita. Niitä olen joutunut viemään pahvinkeräykseenkin. Osan kuitenkin  jätin autotalliin odottamaan mahdollista nukkekotimaalausta - sellaiset laatikot, joissa kansi on toisella sivulla kiinni. Mikäli innostun ja saan aikaiseksi, niin laatikkohan voi olla myös nukkekodin huone...

Sopivia laatikoita oli vielä kolmisenkymmentä, jotka sitten jo joinakin iltoina päällystin joulupaperilla ja erikeeperillä. Kiva keksintö oli mustien kenkälaatikoiden päällystys pelkällä tarranauhalla. Päällystys oli tosi nopeaa ja laatikon tekstit sai näppärästi piiloon.

Sydäntarranauha - nopea koristelu
Lahjapapereiden loput - varsinaisia joulupapereita ei enää ollut.




















Makuuhuoneessa on nurkassa hylly täynnä laatikoita odottamassa täyttämistä.


Tässä ensimmäinen kokeilu piirretystä nukkekodista laatikkoon . Maalattu on erinäisin maalein ja tusseilla sitten korjailtu kun ei oikein onnistunut. Huomasin, että tussilla on helpompi myös värittää - nuo askartelumaalit tuppasivat räiskymään minne sattuu. Pro-markereilla tulee ihan siisti myös väritettynä eli seuraava sitten niillä pelkästään. Tällaisia laatikoita tulee siis avustuspaketeiksi tytöille; muutama huonekalu ja nukke mukaan ja johan leikit saadaan pystyyn! Tämä laatikko on yksivärisellä punaisella paperilla päällystetty eikä siis yritä näyttää ulkopuolelta talolta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti