tiistai 1. joulukuuta 2015

Kierrätysaskartelua seinille ja oviin

Varmaan vuosi sitten katselin jonkun amerikkalaisen YouTube-videon aiheesta. En heti löytänyt mieluisia kirjoja, joista tekisin seinäkukkasen, mutta nyt sitten ajattelin vääntää parit rullat ja koettaa. Vanha kellastunut paperi on kaunis, mutta aika hauras. Kellertävät kukat ovat pienimpiä. Kaikki sopivat kyllä oveen :)
Kuumaliimaa menikin aika tavalla - en ole juuri kuumaliimaillut ennen, joten ihan uusi kokemus sekin. Toivottavasti pysyvät, sillä minulla on epäilys kuumaliiman kestävyydestä.

Keskellä tiiviisti liimattu  kangaskukkainen kynttilämansetti. Alla myös muutama eri tyyppinen punainen kynttilämansetti.

Kokeilin myös sinisä lasikiviä ja toimii!
Pieniä hopeisia kuusen koristeita näin Joulun kunniaksi...













Jääkaappimagneetteja pienenpienistä lehtikuvista tms. Näitä on hauska etisiä ja lasikivi suurentaa kohteen mukavasti. Erilaiset pinnat ja hyönteiset ovat eniten minun makuuni. Tämä askartelu sopii kaikenikäisille!

1 kommentti:

  1. On kyllä kauniita koristeita! Minäkin tein viime jouluna kirjansivuista vähän saman tapaisia koristeita. Mutta sulla on kyllä paljon hienommat ja runsaammat ;) Ihania nuo magneetitkin!! Olet ahkeroinut! Hyvää joulukuun ekaa päivää ;)

    VastaaPoista